BREAKING NEWS
  • 20:50 » Badantă româncă, bătută cu bastonul și legată cu o curea de către bătrânul italian pe care îl îngrijea
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Elizabeth

Se întâmpla în 1998, când Cate Blanchett a jucat pentru prima dată în rolul Reginei Elisabeta I în filmul Elizabeth, dând viață pe ecran într-un mod inimitabil, uneia dintre cele mai puternice femei ale lumii. Filmul o vede pe tânăra regină presată de consilieri să se căsătorească cu nobilimea franceză sau spaniolă pentru a reduce riscul de invazie, ceea ce înseamnă că trebuie să abordeze în egală măsură pasiunile personale și responsabilitatea diplomatică.

The King’s Speech

The King’s Speech a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film în 2010, iar Colin Firth a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea regelui George al VI-lea. El dă dovadă de o mare rezistență în fața adversității de-a lungul filmului, pronunțând declarația de război împotriva Germaniei naziste cu ajutorul logopedului Lionel Logue (Geoffrey Rush). Firth a adus mândrie și putere liniștită rolului și a pictat o imagine frumoasă a monarhului.

The Queen

Această dramă din 2006 urmărește evenimentele care au avut loc după moartea Prințesei Diana, publicul cerând reginei Elisabeta a II-a să se adreseze supușilor ei. Helen Mirren prezintă o viziune conflictuală asupra maiestății sale, dorind să facă ce este bine pentru familia și poporul ei și chiar punând la îndoială propriul loc în fruntea monarhiei.

Mary Queen of Scots

Două dintre cele mai formidabile femei din istoria Marii Britanii s-au confruntat în această dramă din 2018 a lui Josie Rourke, cu două dintre cele mai mari vedete ale zilelor noastre – Saoirse Ronan și Margot Robbie. Filmul prezintă Rebeliunea Nordului din 1569, care i-a surprins pe nobilii catolici încercând să o răstoarne pe Regina Elisabeta I (Robbie) împreună cu Maria, Regina Scoției (Ronan).

 

Sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide