BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ulei de cocos

Printre cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat se numără cel de cocos. Efectele sale benefice sunt recunoscute printre femeile din întreaga lume. Uleiul de cocos este bogat în elemente hidratante pentru firul de păr. Printre acestea se numără acizi grași omega-3 și vitamina E, recunoscută pentru faptul că aduce un plus de strălucire părului deteriorat.

Ulei de măsline

Al doilea din cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat este cel de măsline. Acesta este bogat în vitamina E și în acizi grași. Față de uleiul de cocos acesta are mai mult emolienți precum acidul oleic care conferă părului un aspect fin și mătăsos. Studiile au demonstrat că uleiul de măsline poate fi benefic atunci când vine vorba de hidratarea părului care are nevoie de puțin ajutor din exterior.

Ulei de migdale

Ultimul din cele patru cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat este uleiul de migdale. Acesta este bogat în acizi grași omega-9 care oferă strălucire părului. Pe lângă acizii grași, uleiul de migdale este bogat în vitamina E și proteine care pot preveni ruperea cu ușurință a firelor de păr.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide