BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

   CÂTEVA ȚĂRI ÎN CARE TURIȘTII POT CĂLĂTORII ANUL ACESTA

 

CROAȚIA

Turiștii pot intra în Croația dacă prezintă dovada vaccinării, un test PCR negativ făcut cu maximum 48 de ore înainte sau dovada trecerii prin boală. Pentru turiștii care vizitează din afara zonei Schengen este nevoie și de dovada achitării cazării.

 

GRECIA

Una din destinațiile preferete ale românilor, Grecia a făcut o campanie activă pentru a atrage turiștii după ce în 2020 a suferit din cauza pandemiei. Intrarea în țară este condiționată de un certificat de vaccinare anti-Covid, un test PCR negativ făcut nu mai târziu de 72 de ore sau dovada recuperării din boală.

 

MALTA

Fiind prima țară din Uniunea Europeană care a reușit să obțină imunitatea de turmă după o campanie de vaccinare rapidă, Malta s-a redeschis pentru turiști din iunie. Intrarea în țară se face pe baza unui test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, iar pașaportul de vaccinare va fi introdus din iulie.

 

ISLANDA

Călătorii vaccinați și cei care prezintă un act care atestă vindecarea de Covid-19 pot intra în Islanda fără carantină, dar trebuie să aibă un test negativ la sosire. Testul poate fi efectuat și la aeroport, însă chiar și cu un test negativ, persoana trebuie să se izoleze cinci zile înainte să facă un al doilea test.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide