Orez prăjit cu legume
Deși nu este o specialitate a bucătăriei asiatice, orezul prăjit cu legume este o masă simplă și gustoasă, conține legume, orez și diverse alte condimente sau sosuri, în funcție de regiune.
Sushi japonez sau coreean
Ingredientul cheie în sushi este orezul, care poate fi brun sau alb, și poate să vină la pachet cu fructe de mare crude. Deoarece fructele de mare sunt crude, toate elementele nutritive sunt păstrate și nu se pierd în procesul de gătire.
Pește la grătar
În bucătăria asiatică, peștele este preparat pe grătar, acesta fiind unul dintre cele mai sănătoase moduri de a găti carnea. Grill-ul nu conține prea multă grăsime și poate îndepărta orice grăsime suplimentară.
Frigărui japoneze sau coreene
Bucătăria japoneză și coreeană împărtășesc tradițiile de grătar, iar un stil comun de grătar în ambele țări este fixarea diferitelor tipuri de carne pe frigărui și plasarea lor pe grătar. Carnea poate varia de la carne de vită sau de pui, la limbă și alte organe.
Input your search keywords and press Enter.