TRENDING
  • 18:28 » Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi
  • 18:27 » Compatibilitate astrologică: zodiile cu care te înțelegi și cele de care e bine să fugi
  • 18:26 » Efectul neștiut al cafelei cu lapte
  • 18:25 » Combinații de alimente interzise. Cum trebuie să mâncăm corect pentru a avea o digestie sănătoasă
  • 18:23 » Salariile angajaţilor din transport şi distribuţie: Cât câştigă un curier, un dispecer auto sau un şofer
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Orez prăjit cu legume

Deși nu este o specialitate a bucătăriei asiatice, orezul prăjit cu legume este o masă simplă și gustoasă, conține legume, orez și diverse alte condimente sau sosuri, în funcție de regiune.

 

Sushi japonez sau coreean

Ingredientul cheie în sushi este orezul, care poate fi brun sau alb, și poate să vină la pachet cu fructe de mare crude. Deoarece fructele de mare sunt crude, toate elementele nutritive sunt păstrate și nu se pierd în procesul de gătire.

 

Pește la grătar

În bucătăria asiatică, peștele este preparat pe grătar, acesta fiind unul dintre cele mai sănătoase moduri de a găti carnea. Grill-ul nu conține prea multă grăsime și poate îndepărta orice grăsime suplimentară.

 

Frigărui japoneze sau coreene

Bucătăria japoneză și coreeană împărtășesc tradițiile de grătar, iar un stil comun de grătar în ambele țări este fixarea diferitelor tipuri de carne pe frigărui și plasarea lor pe grătar. Carnea poate varia de la carne de vită sau de pui, la limbă și alte organe.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide