BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Chiar și în aceste cazuri, copii sub cinci ani și adulții peste 65 de ani au un sistem imunitar destul de slab și se află sub riscul de a dezvolta forme severe sau chiar să aibă nevoie de spitalizare. Persoanele impactate în această epidemie sunt pacienți sub 97 de ani, cu o medie de vârstă de 37 de ani.

CDC vine și cu recomandări pentru persoanele care cred că au luat salmonela sau chiar sunt confirmate cu aceasta boală. Prima recomandare, după consultarea unui medic bineînțeles, este consumul de lichide. Medicul va fi informat imediat, dacă un pacient prezintă stări de diaree și febră peste 37 de grade Celsius, dacă această stare ține mai mult de trei zile și dacă apar semnele de deshidratare, precum uscarea permanentă a gâtului, a nasului, lipsa urinei și apariția amețelilor bruște.

 

Ei bine, doar 100 dintre aceste tipuri sunt cunoscute pentru stările de rău pe care le provoacă, iar la restul nu au fost asociate însă simptome. La cele 100 de forme, pot apărea simptome destul de periculoase, precum diareea, febra și crampele de stomac. De la infectare durează doar câteva ore până la primele efecte în corp. Recuperarea este de la patru și până la șapte zile.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide