BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Charile Chaplin a fost cel mai apreciat actor al secolului XX, după ce a interpretat o mulțime de roluri în diverse producții. Bărbatul a rămas în mintea tuturor datorită vestimentației deosebite pe care o avea, dar și datorită mustății pe care evita să o dea jos de foarte multe ori. Charlie a fost un personaj complex, un bărbat care a reușit să se ridice din nimic și să ajungă un om de succes.

Chaplin a avut parte de o copilărie extrem de grea. Acesta a încercat de-a lungul timpului să se refugieze în muncă și să își construiască propria sa lume pentru a uita de traumele provocate de către cei doi părinți ai săi.

 

Carieră și familie

De-a lungul timpului, multe femei au fost dornice să îi treacă pragul regizorului, tocmai de aceea bărbatul a fost acuza că a întreținut relații intime cu mai multe minore. Cu unele dintre ele s-a și căsătorit, având în palmares trei căsnicii eșuate cu trei femei care fie au lucrat cu el și s-au îndrăgostit de acesta pe platourile de filmare, fie au ajuns întâmplător în calea lui, iar el și le-a dorit foarte tare.

Filmul ilustrează perfect primii ani de viață ai bărbatului, unde copilul este ignorat de către părinți, veniturile sunt aproape inexistente iar sărăcia își pune amprenta asupra acestuia.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide