TRENDING
  • 22:08 » Visul american pentru românii din SUA: „Zile de muncă de 12-16 ore ca să ai un viitor mai bun”
  • 22:07 » Cod rutier 2023: Ce amendă riscă șoferii care nu au cauciucuri de iarnă
  • 22:06 » De ce trebuie să ții cont când cumperi o mașină nouă. Cum salvezi și timp, și bani
  • 22:05 » Cum să dezgheți parbrizul în mod corect. Ce trebuie să eviți pentru a nu avea probleme cu mașina
  • 22:03 » Misterioasa minge din interiorul Terrei s-a oprit, apoi a început să se rotească invers
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Minune pentru o familie din Anglia. După mai bine de 7 ani în care îşi pierduseră orice speranţă că şi-ar mai putea găsi căţelul pierdut, poliţia le-a bătut la uşă. Chewy dispăruse de acasă în 2016, spre disperarea stăpânilor. Acum, la mai bine de şapte ani, când toţi îşi pierduseră speranţa, căţelul s-a întors la familia sa din Batley, West Yorks.

Poliţiştii căutau un bărbat suspectat pentru infracţiuni

Agenţii de poliţie Kirsty Stanley și Jacob Wood au găsit câinele pe 18 ianuarie, în timp ce vânau un bărbat suspectat de anumite infracţiuni, într-un alt cartier. L-au găsit pe Chewy singur la adresă şi au devenit imediat suspicioşi în privinţa siguranţei patrupedului. Când au vorbit cu vecinii şi au aflat circumstanțele vagi în care suspectul l-a prins, cei doi poliţişti au hotărât să îl ia cu ei.

Au dus căţelul din rasa Chihuahua la un veterinar local şi, ca prin minune, au descoperit că era înregistrat ca fiind dispărut de la o adresă din Batley. O discuție inițială cu proprietarii a stabilit rapid că Chewy era într-adevăr câinele lor dispărut și le-a fost adus înapoi la scurt timp după aceea, relatează The Independent.

Kirsty a spus că ea și Jacob sunt „atât de bucuroși” că povestea a avut un „sfârșit cu adevărat fericit”.

„Am intrat în poliţie pentru a ajuta oamenii și atât eu, cât și Kirsty şi Jacob ne-am bucurat că a fost o poveste cu un final fericit. A fost fantastic să-l duc pe Chewy înapoi la stăpânii săi și să le vezi expresiile de pe fețele lor când l-au văzut după atât de mult timp. Pe măsură ce am întrebat mai multe despre Chewy în zona în care locuia suspectul și am întrebat cu cine l-am putea lăsa, amândoi ne-am gândit că ceva pur și simplu nu se leagă şi că nu ar fi locui lui în acea casă, aşa că am mers la un veterinar din zonă şi am aflat, din fericire, că era microcipat. Este un suflet atât de mic şi drăguţ şi mă bucur să-l văd din nou acasă, unde îi este locul. Este o poveste cu adevărat frumoasă, care îţi umple inima de bucurie și sunt foarte mulțumit de ambii mei ofițeri a căror minuțiozitate a adus vești minunate pentru o familie, la început de 2023. De asemenea, evidențiază importanța pentru proprietarii de câini și pisici de a avea animalele de companie microcipate. Acest caz arată într-adevăr că, chiar dacă un animal de companie este dispărut de ani de zile, există o șansă să-și găsească drumul spre casă”, a conchis inspectorul David Bates .

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide