TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Metropola chineză a trecut printr-o perioadă de lockdown extrem de dur timp de două luni, însă restricțiile continuă să fie impuse frecvent în diferite zone, în funcție de felul în care evoluează epidemia.

„Oraşul nostru a continuat, recent, să raporteze mai multe cazuri la nivel local, iar riscul de răspândire a virusului în societate rămâne foarte ridicat”, a mai spus oficialul chinez.

Potrivit oficialului, locuitorii din mai multe cartiere importante din Shanghai vor fi supuşi la două runde de testare în perioada 12-14 iulie în încercarea de a aduce sub control potenţialele noi focare.

Varianta Omicron BA.5, care se află la baza unui nou val de cazuri de infectare cu coronavirus în alte ţări, a fost descoperită pentru prima dată în China în data de 13 mai, la un bărbat de 37 de ani care venise în Shanghai din Uganda, conform Centrului chinez pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide