BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Chindia Târgoviște încheie play-out-ul pe primul loc! Autoritățile județene oferă asigurări că vor fi alături de roș-albaștri și sezonul viitor!

Chindia Târgoviște va încheia sezonul actual al Ligii 1 pe primul loc în play-out și pe locul 7 la general. Miercuri, de la ora 18.30, roș-albaștrii vor înfrunta pe Dinamo București, în deplasare, în ultima rundă a campionatului. Cum va termina pe primul loc, târgoviștenii vor susține meciuri de baraj pentru participarea în Conference League.

Astăzi, după o întâlnire cu jucătorii, antrenorii și staff-ul administrativ, președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, a dat asigurări că instituția județeană  va fi alături de roș-albaștri și sezonul viitor pentru a avea un parcurs cât mai bun în Liga 1. La întâlnire astăzi, de pe stadionul “Eugen Popescu” a fost prezent și primarul Târgoviștei, Cristian Stan. Așa cum se cunoaște, Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște sunt finanțatorii principali ai Chindiei.

“Chindia Târgoviște are asigurat primul loc în play-out-ul Ligii I la fotbal. Ne-au lipsit meciurile văzute din tribune, ne-a lipsit atmosfera creată de fanii echipei târgoviștene.

Nu a fost un sezon ușor! Am avut meciuri în care am jucat de la egal la egal cu granzii Ligii 1, am văzut super goluri marcate de băieții lui Emil Săndoi. Am fost mai uniți ca niciodată, iar acest lucru s-a observat cel mai bine pe teren.

Pentru viitorul sezon de Liga I, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița asigur fanii, jucătorii și staff-ul echipei că instituția pe care o conduc va rămâne principalul finanțator al Chindiei Târgoviște.

Alături de Primăria Târgoviște, vom face totul pentru ca „Micul Ajax” să aibă un parcurs fără probleme în Liga I. De asemenea, sunt convins că, la finalul viitorului sezon, vom putea sărbători cu suporterii noștri încă un an pe prima scenă a fotbalului național”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide