TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cu o cină de sub 400 de calorii vei slăbi garantat, dacă la restul celor două mese nu depășești, împreună, 1000 de calorii. Asta înseamnă că vei mânca 1500 de calorii toată ziua, mai puțin decât necesarul zilnic de calorii. O persoană poate crea un deficit caloric prin faptul că nu consumă atât de multe calorii cât are nevoie pentru a-și menține greutatea corporală în cursul unei zile sau al unei săptămâni. În timp, această reducere a caloriilor poate duce la pierderea în greutate.

Cum funcționează mâncatul sub un număr de calorii

Un deficit caloric apare atunci când numărul de calorii pe care o persoană le consumă într-o zi este mai mic decât numărul de calorii pe care le arde.

Organismul trebuie să ardă un anumit număr de calorii pentru a-și îndeplini toate funcțiile în fiecare zi.

Numărul de calorii de care o persoană are nevoie în fiecare zi variază în funcție de: sex, vârstă, nivelul de activitate fizică. înălțime. greutate. compoziția corporală.

sursa: viva.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide