TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cinci tineri din Fierbinți-Târg participă la Summitul Tinerilor Reprezentanți de la Istanbul, organizat în perioada 23-28 august a.c. de către primăria celui mai mare oraș din Turcia și platforma de cooperare regională a orașelor din Balcani B40 Balkan Cities Network.
Ionuț Cîmpean, Andrei Georgescu, Brianna Dumitrescu, Ștefan Antonache și Laurențiu Constantin sunt studenți ai unor universități de stat din București și Cluj-Napoca, originari din orașul ialomițean, care au dorit să-și dezvolte experiența internațională și să cunoască tineri și tinere din alte orașe balcanice participante la summit, precum Karnobat, Dimitrovgrad și Kardzhali (Bulgaria), Lefkada (Grecia), Podgorița și Kotor (Muntenegru), Constanța (România), Canakkale și Kirklareli (Turcia), Sarajevo și Laktasi (Bosnia), Priștina (Kosovo).
Primăria orașului Fierbinți-Târg reprezintă localitatea în platforma B40 și a asigurat înscrierea celor cinci tineri ca participanți la summit.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide