TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Județul Dâmbovița va fi în sărbătoare timp de cinci zile! Astăzi, 31 mai, vor începe Zilele Județului Dâmbovița, aflate la cea de-a doua ediție. Evenimentul debutează la ora 10.00, cu Maratonul Tradițiilor Dâmbovițene, găzduit de Curtea Domnească din Târgoviște.

Astfel, timp de cinci zile, în județ, vor fi organizate o serie de activități culturale, sportive, concerte sau vor fi aduse în atenția publicului tradițiile dâmbovițene.

Programul este conceput să fie pe placul tuturor, indiferent de vârstă. Pe durata evenimentului vor avea loc super concerte cu artiști renumiți, precum:  Smiley, Andra, Ștefan Bănică Jr, Fuego, Trooper. Vor fi activități cultural – artistice, târgurile tradiționale și meșteșugărești sau competiții sportive.

Pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Județean este organizatorul „Zilelor Județului Dâmbovița”, anul acesta împlinindu-se 511 de la prima atestate documentară scrisă a existenței județului nostru ca entitate teritorială.

Timp de cinci zile, Curtea Domnească din Târgoviște va fi gazda unor concerte cu nume sonore ale muzicii românești – Smiley, Andra, Ștefan Bănică Jr., Fuego, Trooper, dar și a unor evenimente artistice, culturale și sportive, târguri tradiționale și meșteșugărești, care se vor desfășura în vechea Cetate de Scaun, dar și în întreg județul.

Este un bun prilej de a sărbători de a sărbători împreună județul Dâmbovița și de a ne bucura împreună de bogata noastră moștenire culturală, „Zilele Județului Dâmbovița fiind, în același timp, încă un mod prin care promovăm imaginea unui loc în care s-au scris pagini importante ale istoriei naționale”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, inițiatorul acestui eveniment.

Zilele Județului Dâmbovița – Programul complet al primei zile

sursa; dbonline.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide