TRENDING
  • 21:46 » Horoscop 31 mai 2023. Zodia care ar putea primi o sumă considerabilă de bani.
  • 21:43 » Vremea 31 mai 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în sudul țării. Pe seară sunt așteptate furtuni.
  • 21:41 » Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.
  • 21:40 » Greva profesorilor continuă. Ce au discutat sindicaliştii din Educaţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: “Nu este un pas înapoi”.
  • 21:38 » Un pas greşit i-a adus sfârşitul. O femeie de 50 de ani din Ialomiţa a murit după ce a căzut într-o hazna.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cine a furat 100.000 de euro din casa unui primar din Mehedinți? Poliția are un suspect

Presupusul hoț care ar fi furat 100.000 de euro din casa unui primar din Mehedinți, în timp ce edilul era împreună cu soția la un botez, a fost prins, transmite corespondentul Digi24. 

Este vorba despre un tânăr de 31 de ani din localitatea Dârvari din județul Mehedinți, acolo unde s-a comis și furtul. Acesta le-a declarat anchetatorilor că nu a furat banii, ci locul unde erau i-a fost indicat chiar de fiica edilului, iar banii i-ar fi fost oferiți chiar de către aceasta.

În prezent, tânărul este audiat în continuare de anchetatori, care deocamdată nu au luat nicio măsură în ceea ce-l privește, dar probabil va fi reținut pentru 24 de ore.

Tânărul este un cunoscut „client” al poliției și procurorilor, pentru că pe numele lui au fost emise mai multe mandate de reținere și are mai multe dosare penale pentru furturi. El era cunoscut pentru aceste fapte în localitate.

La sfârșitul săptămânii trecute, edilul împreună cu soția era la un botez, iar în locuința sa rămăseseră cei doi copii – fiica în vârstă de 20 de ani și fratele ei minor. Cei doi copii au declarat anchetatorilor că nu au auzit absolut nimic în momentul în care locuința a fost vizitată de hoți.

Anchetatorii nu au găsit dovezi ale intrării cu forța în casă.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că imobilul persoanei vătămate se compune din două case de locuit, situate în aceeași curte, ale căror uși de acces și ferestre nu prezentau urme de forțare”, a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt IJP Mehedinți.

Banii pe care edilul îi avea în casă ar fi fost câștigați prin vânzarea unor utilaje agricole pe care le deținea primarul.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide