TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cine este noul antrenor al Simonei Halep, după ce s-a despărţit de Darren Cahill: ”Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui”

ALERTĂ | Cine este noul antrenor al Simonei Halep, după ce s-a despărţit de Darren Cahill: ”Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui”

Simona Halep a anunţat numele noului antrenor al său după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Este vorba despre un antrenor cu care a colaborat la începutul carierei sale.Simona Halep a surprins în această perioadă după ce a anunţat că a luat sfârşit înţelegerea cu Daren Cahill, antrenorul alături de care a avut cele mai bune rezultate din carieră.

Acum, jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani a anunţat numele noului antrenor care se va ocupa de pregătirea ei.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep după ce s-a despărţit de Darren Cahill

Simona Halep susţine că, după ce s-a despărţit de Darren Cahill, a reluat colaborarea cu Adrian Marcu, un antrenor care a fost alături de ea la începutul cariere:”Domnul Dobre este în echipă şi a rămas în continuare, şi a venit şi domnul Marcu, avem echipa completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu şi întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui, în 2013 am făcut rezultate foarte bune şi sper şi acum să facem treaba bună.

(Se poate antrena singură?) Nu, e greu! Singur nu poţi să te antrenzi la acest nivel, pentru că e presiune, e tensiune, emoţie înainte de meci şi trebuie să fie o persoană care are încredere, şi eu să am încredere în persoana respectivă să-mi ofere linişte şi încredere că pot să joc un tenis bun. Eu tot timpul am nevoie de antrenor ”, a declarat Simona Halep.

În vârstă de 59 de ani, Adrian Marcu este antrenorul care s-a aflat alături de Simona Halep la începutul carierei. El a pregătit-o în anul 2013, când a început

ascensiunea Simonei Halep.

În acel an, Simona Halep a jucat semifinala la turneul de la Roma şi a avut din acel moment rezultate tot mai bune. La începutul lui 2013, Simona Halep se afla pe locul 47.

La finalul anului 2013, cea mai valoroasă jucătoare a României a terminat pe locul 11, o ascensiune foarte spectaculoasă. Adrian Marcu a fost antrenorul Simonei Halep până în noiembrie 2013.

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide