TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Desemnată de curând cea mai sexy femeie din lume, Paige Spiranac este un model pentru multe femei şi nu numai. Fostă jucătoare de golf, tânăra, acum în vârstă de 29 de ani, a avut de îndurat multe de-a lungul carierei. Hărţuită în mod constant, încă din şcoală, a decis să nu îi lase pe alţii să-i dicteze cum trebuie să arate şi cum are voie să se îmbrace, aşa că a ajuns să fie cea mai sexy prezenţă de pe terenul de golf şi nu numai. A profitat de asta ca să câştige bani din Social Media, dar şi ca să lupte împotriva bullyingului şi să fie un model pentru cei care vor să ducă o viaţă sănătoasă.

Visul de a deveni gimnastă olimpică, spulberat de o accidentare

Paige Spiranac s-a născut în urmă cu 29 de ani, în Colorado, din 2 părinţi îndrăgostiţi de sport. Tatăl a fost jucător de fotbal american şi a câştigat cu echipa universităţii din Pittsburgh campionatul naţional, în timp ce mama ei a fost balerină.

Nu e de mirare că ambele fete ale cuplului au ales acelaşi drum. Lexie, sora mai mare a lui Paige s-a îndreptat către atletism şi a primit chiar o bursă de studii de la Stanford datorită rezultatelor ei.

Paige, în schimb, a ales gimnastica şi se antrena din greu sperând să ajungă la Olimpiadă. Mergea la antrenamente câte 6 zile pe săptămână şi avea zile când aduna şi 7 ore de pregătire pe zi. Munca ei a dat roade. Devenise foarte bună la sărituri şi se descurca excelent şi la sol, aşa că nu a fost o surpriză când a primit invitaţia de a merge la Bela Karolyi Ranch, centrul de pregătire a echipei naţionale de gimnastică din SUA.

A renunţat la şcoala clasică şi a ales să înveţe în sistem homeschooling ca să se poată antrena la clubul din Colorado Springs de unde au plecat câteva dintre gimnastele de top ale Americii, printre care şi Kerri Strug. La 12 ani a suferit însă o dublă fractură de rotulă, iar visul de a mai face gimnastică s-a spulberat.

Paige Spiranac, ţinta bullyingului încă din primii ani de şcoală

Accidentul venea după o altă perioadă care o afectase mult. La şcoală era ţinta preferată a agresorilor. Din cauza unei afecţiuni grave a scalpului părul îi cădea foarte rău şi varianta acceptabilă fusese o tunsoare „castron”, motiv suficient să devină victima bullyingului.

Paige ajunsese la intrarea în adolescenţă într-o situaţie care o măcina teribil: pierduse sportul pe care îl iubise enorm şi suferea din cauza felului în care era tratată de cei de vârsta ei. A căutat să se concentreze pe un alt sport şi prima idee a fost tenisul de câmp. Mătuşa ei era fostă jucătoare profesionistă, aşa că părea o alegere bună. Doar că Paige simţea că nu are aceeaşi dăruire pe care o avusese când venea vorba de gimnastică.

Golful, salvarea adolescentei care nu concepea viaţa fără sport

Tatăl i-a sugerat atunci să încerce golful, iar prima intrare pe teren a însemnat o nouă dragoste pentru Paige. Se antrena din nou ore întregi şi imediat au apărut şi rezultatele. A început să câştige tot mai multe turnee, a ajuns în top 20 jucători juniori din lume, câştigând în acelaşi timp şi o bursă la Universitatea din Arizona. Odată ajunsă la colegiu a dat din nou piept cu bullyingul. De această dată problema nu a mai fost părul, dar bârfele despre ea erau la ordinea zilei, iar supărarea ei s-a simţit şi în rezultatele de pe teren.

A decis să se transfere la Universitatea San Diego, iar aici lucrurile au mers mult mai bine. Colegii erau prietenoşi, iar antrenoarea i-a văzut potenţialul şi a susţinut-o. Cum era de aşteptat, şi rezultatele ei au devenit tot mai bune, devenind inclusiv căpitanul echipei pe care a condus-o către cele mai bune rezultate înregistrate vreodată şi către victoria în campionat. Paige Spiranac s-a transformat astfel din victimă a bullyingului în cea mai populară fată din şcoală.

 

sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide