TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Avem un mort și un rănit; motivul confruntărilor nu este încă clar”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției din provincia afgană Nimroze, în sudul țării, Bahram Haqmal.

De cealaltă parte, Maisam Barazandeh, guvernatorul provinciei iraniene de graniță, Hirmand, a fost citat de agenția Fars spunând că ciocnirile s-au oprit și că nu au existat victime.

Conform agenției iraniene Tasnim, confruntările au pornit după ce forțele talibane au încercat să-și ridice steagul „într-o zonă care nu este teritoriu afgan”.

Surse locale au declarat pentru Reuters că oamenii care locuiesc în apropiere de graniță, pe parte afgană, au fugit din case pentru a se feri de conflict în momentul în care ciocnirile s-au intensificat.

De când au preluat puterea în Afganistan vara trecută, forțele talibane au intrat des în confruntări cu forțele de securitate din Iran, vecinul de la vest, dar și cu cele din Pakistan, vecinul de la est.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide