BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ciolacu: E pentru prima dată când statul strânge cureaua, nu românii

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut, marți, că, prin măsurile sociale și economice anunțe de coaliție, este „pentru prima dată când statul strânge cureaua, nu românii”, iar instituțiile vor reduce cheltuielile prin tăieri de la „bunuri și servicii”.

„La Camera Deputaților, împreună cu secretarul general, am început să facem această listă de unde se face această economie. E prima dată când statul strânge cureaua și nu românii”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că propunerea privind data de 1 iulie de la care angajările la stat să fie sistate a venit de la Ministerul Justiției, apreciind că probabil sunt în curs concursuri de angajări.

„În timpul prim ministrului Orban și a prim ministrului Cîțu s-au angajat vreo 14 mii de persoane”, a mai susținut Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că la Ministerul Fondurilor va trebui să facă angajări pentru PNRR.

În urma ședinței de luni a liderilor din coaliție de guvernare, a fost anunțat un nou pachet de măsuri sociale și economice de ”Sprijin pentru România”, în valoare de 1,1 miliarde euro. Între măsurile propuse se află și diminuarea cheltuielilor bugetare cu cel puțin 10%, cu excepția celor cu investițiile, salariile, pensiile și asistența socială și suspendarea angajărilor la stat începând cu 1 iulie.

Foto: InquamPhotos / George Călin

sursa: economedia.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide