BREAKING NEWS
 • 15:13 » CURTEA DE ARGEȘ. SE REDESCHIDE PUB-UL MY CLUB! SUPER PARTY-URI IN ACEST WEEKEND!
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 17:48 » Accident MORTAL în Dâmbovița. Pieton lovit de mașină
 • 17:46 » FOTO: Accident cu două autovehicule, în Suceava
 • 16:34 » VIDEO | Momentul în care un rus încearcă să înghită o viperă vie, pentru a-și impresiona prietenii. Bărbatul a murit ulterior
 • 16:28 » Florin Cîțu anunță negocieri cu USR PLUS pentru întoarcerea la guvernare: Ghinea a acceptat invitația la semnarea PNRR-ului
 • 16:20 » Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: 1.187.773 de infectări și 36.230 persoane decedate din cauza COVID-19

Citiri numerologice pentru prezent & viitor – Claudiu Dumitrache, numerolog

Copiii anilor 2000 vin cu abilități care vor revoluționa, reforma și vor oferi noi perspective asupra vieții – în special, se vor baza pe acea voință adevărată și pe înțelegerea celor 7 principii ale adevărului. Cei mai mulți dintre copii, născuți în secolul XXI, care fac parte din generațiile alfabetului grecesc, se vor afirma ca specialiști și profesioniști în toate domeniile existente, dar și în domenii noi, pe care le vor inventa chiar ei. Va exista competiție între cei mai orgolioși, vor dori să cunoască și să se afirme cât mai mult, să facă cât mai mulți bani, ajungând, probabil, și la conflicte mai mici sau mai mari. Vorbim de o perioadă lungă (o mie de ani) a evoluției accelerate și a dualității.

Dacă ne făceam griji în privința dispariției unor valori identitare, culturale și creative, grijile acestea au fost în zadar. În urma unor analize și cercetări numerologice, pot susține că acești copii prodigy, născuți după 2000, vor da semnale de abilități creatoare și de percepție artistică de la vârste foarte fragede. Domeniile muzicale, arhitecturale, tehnologice, plastice, științele exacte și umaniste se vor bucura de o perpetuare accelerată.

Odată ajunși adolescenți sau pe drumul maturității, reprezentații generațiilor Alfa-Eta, dar și ultimii Z-iști, vor fi din ce în ce mai interesați de cercetare, cunoaștere și spiritualitate. Este adevărat, nu toți vor da aceste semne devreme, intuiția unora concretizându-se puțin mai târziu. Dar, cei mai mulți, care în ultimii ani reprezentau mediocritatea și superficialitatea, vor deține cheia unui viitor Frumos și, poate, utopic pentru noi acum. Chiar și copiii cu afecțiuni precum autismul sau sindromul Down vor prezenta noi manifestări (dând startul și unei noi ere în cercetarea medicală și psihologică), aceștia venind cu abilități aproape supranaturale. Putem privi deja în lume, aceste semnale au apărut.

Pentru ca prezentul și viitorul apropiat să fie luminoase, cei născuți în secolul XX trebuie să îi îndrume pe cei din XXI spre identificarea valorilor morale, spirituale și culturale încă din copilările. Cei mai mulți le vor identifica singuri, însă, va exista și o categorie mai leneșă, pasivă și superificială în anii copilăriei. Dar, chiar și fără îndrumare, în cel mai rău caz, aceștia vor ajunge să pătrundă conștiința conștiinței spre maturitate. Acești copii vin cu percepții și abilități peste ale noastre. Unii sunt și spirite noi. Trebuie doar să le dăm informația concretă, valorile și liber la creativitate din perioada copilăriei. Rămâne la alegerea noastră dacă îi vom lăsa să experimenteze drogurile, muzica de fecvență joasă și superificialitatea în primii lor 20 de ani.

Trecând de vârsta de 25 de ani, tinerii primei generații a alfabetului grecesc, (Alfa: 2010 – 2025) se vor preocupa, la nivel majoritar, de aspectele care amenință bunăstarea lumii și firea umană autentică. Vor avea un aport considerabil pentru clădirea unei lumi noi a conștiinței și spiritualității, la nivel superior. Cei care au destin de 1, 3, 5, 7, 9, 11 și 22 sunt reformatorii politici, spirituali și artiștii îndumnezeiți.

Philolaus spunea: „Tot ce poate fi cunoscut are număr și fără de număr nu cunoaștem nimic. ” Acestea fiind spuse de către unul dintre învățații părintelui acestei științe inițiatice și tainice (Pitagora), constatăm că viitorul omenirii promite a fi deosebit de prosper, sensibil și spiritual. Cifra 2, regăsită în matricea celor născuți de la 1 ianuarie 2000, înseamnă aici o energie feminină care, desigur, simbolizează sensibilitatea, dorința de pace și acumularea a tot ceea ce s-a descoperit până acum, cele mai evoluate persoane reușind să perpetueze totul într-un mod incredibil.

Cei mai mulți vor ajunge să se ghideze după îndemnul lui Thales din Milet, unul dintre cei 7 înțelepți ai antichității, acest îndemn fiind inscripționat pe Templul (Oracolul) lui Apollo din Delphi: „Cunoaște-te pe tine însuți și așa vei cunoaște Universul și pe Dumnezeu (sau zeii)”. Acesta este și unul dintre cele mai cunoscute motto-uri pentru numerologie și pentru dezvoltare personală sau spirituală. De asemenea, anii 2000 vor favoriza în mod deosebit femeile, mai ales pe cele care au curaj și inițiativă, acestea afirmându-se și făcând istorie în poziții înalte, în domenii politice, de cercetare și artistice.

Despre anul 2021

Anul 2021 este un an de vibrație 5, ceea ce înseamnă că depinde doar de noi, de fiecare în parte, cum ne manifestăm, această cifră ajutându-ne să ne împlinim dorințele, oferindu-ne intuiție, curaj și sensibilitate. 5 ne aduce conștientizarea și transformarea, dar, doar noi îi putem oferi calitatea: negativă sau pozitivă. În acest an este bine să călătorim, să cercetăm și să facem lucrurile pe care ni le dorim, însă cu multă atenție, căci această cifră ne oferă și o oarecare încredere și curaj prea mari. Atenție mare la ce riscați, la sănătate și la accidente!

Este un an bun pentru un nou început, pentru renunțarea la vicii, cifra 5 ajutându-i pe cei dependenți să devină independenți, puternici și curajoși, stăpâni pe propriile forțe. Întotdeauna trebuie găsit echilibrul fiecărei energii sau virbații. Să ne calculăm timpul petrecut cu ochii în ecrane și în preajma tehnologiilor, căci asta ne poate oferi o perspectivă fără luciditate. Multe persoane vor simți nevoia să-și exploateze sexualitatea foarte mult. Anul acesta se poate cădea într-o ispită a excesului sexual care poate duce la lucruri, de-a dreptul, nedorite. Fiind un an de mare încărcătură sexuală pentru ambele sexe, vor exista multe aventuri, despărțiri, certuri, dar și legarea unor relații stabile pentru persoanele care știu să găsească echilibrul.

Mare atenție la jocurile de noroc, anul acesta vom fi tentați să pariem foarte mult, ceea ce ne poate duce la faliment financiar ! „Nimic în exces”, acesta este un alt dicton care a fost inscripționat pe Templul lui Apollo. Cei care sunt născuți pe 5, care au cifra destinului 5 sau care au anul personal 5 au ocazia, dacă pot gestiona energiile și pot găsi echilibrul, să își împlinească dorințele și chiar mai mult de atât. De asemenea, chiar dacă este un an care ne permite să facem schimbări în viața noastră, să trecem barierele, să călătorim, să explorăm și să cercetăm – în același timp, este un an care ne spune să respectăm legea, să fim cumpătați și calculați. Așa cum putem câștiga la lotto, la fel de „bine” putem avea un accident sau un eveniment nedorit, dacă nu suntem atenți și dacă ne vom aventura prea tare. Anul 2021 vine cu multe realizări în explorarea spațiului, în tehnologii avansate, în digitalizare și în noi nivele ale inteligenței artificiale.

Ceea ce nu vreau să spun că se va întâmpla, pentru că sper să nu se întâmple, sunt probleme legate de fenomene naturale, climatice, în special în legătură cu apa, care au șanse să apară la nivel continental american, la polii înghețați sau chiar la nivel planetar. Există și posibilitatea unor revolte mari împotriva guvernelor, din luna iulie până în luna decembrie.

În concluzie, restul acestui an ne poate aduce multe beneficii, evoluție, împliniri și bani. Toate acestea depind de modul cum acționăm, dacă suntem cumpătați și dacă găsim echilibrul, căci nu vrem să picăm în calitatea nedorită a cifrei 5.

Sursa: www.claudiudumitrache.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide