TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cîţu a publicat execuţia bugetară la 6 luni: Ministerele Justiţiei şi al Muncii, pe primul loc, Ministerul Energiei, pe ultimul loc. Cum arată tot clasamentul?

Premierul Florin Cîţu a publicat vineri pe Facebook un tabel care arată execuţia bugetară a fiecărui minister după primele şase luni ale anului, din care rezultă că Ministerul Justiţiei şi cel al al Muncii au avut o execuţie bugetară de 96%, fiind pe primul loc, în timp ce la coada clasamentului este Energia, cu doar 28%.

Primele trei ministere ca execuţie sunt Justiţia (96%), Munca (96%) şi Educaţia (95%), iar ultimele trei sunt Energia (28%), Economia (46%) şi Cercetarea (64%). Sursele politice au precizat pentru „Adevărul” că execuţia slabă de la Energie şi Economie este cauzată de faptul că cele două ministere au fost despărţite destul de târziu şi nu au avut timp să aloce banii pentru investiţii.

Pe totalul bugetului de stat, execuţia la şase luni este de 84%, potrivit postării liderului de la Palatul Victoria. Ministerul Transporturilor, care este condus de Cătălin Drulă şi a fost ţinta criticilor lui Cîţu în ultimele luni, are o execuţie bugetară de 73%. Cu o execuţie mai slabă este şi Ministerul Mediului.

Sursa: Adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide