TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cîţu, întrebat dacă a fost închis două zile în SUA: Acum 20 de ani am condus sub influenţa alcoolului. Am plătit o amendă foarte mare. A trebuit să-mi vând maşina

Premierul Florin Cîţu a recunoscut într-o conferinţă de presă că în perioada petrecută în Statele Unite ar fi fost prins la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice. Şeful Guvernului a punctat faptul că nu se aştepta ca această informaţie să apară în urma competiţiei din PNL, ci mai degrabă dacă s-ar fi luptat PSD.

Premierul Florin Cîţu a dat detalii despre o informaţie controversată la trecutul său. Mai precis, întrebat dacă în perioada în care a petrecut-o în Statele Unite a fost închis timp de două zile pentru consumat de băuturi alcoolice sau droguri, premierul a avut următoarea precizare:

„Acum 20 de ani am condus sub influenţa alcoolului. Am plătit o amenda foarte mare.  Este contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. E interesant că în patru tururi cu PSD nu a apărut această informaţie. Apare acum în competiţia internă”, a subliniat şeful Guvernului.

„Repet. Am condus, am plătit. A trebuit să-mi vând şi maşina şi să merg un an pe jos. Nu e un eveniment plăcut (…) Am plătit şi în România amenzi de circulaţie”, a subliniat Cîţu. Şi contracandidatul său, Ludovic Orban, a fost protagonistul unui moment controversat la volan. Orban a lovit în 2007 o tânără de 14 ani. Parchetul a anchetat cauza, Iar Orban a fost găsit nevoinovat de accidentarea fetei.

Sursa: adevarul


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide