BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cîțu vs. Câciu. Surse: Președintele PNL îl acuză pe ministrul Finanțelor de la PSD că se împrumută la dobânzi foarte mari

Președintele PNL, Florin Cîțu, „este îngrijorat” că ministerul Finanțelor, condus de social democratul Adrian Câciu, se împrumută la dobânzi „foarte mari”, iar investitorii „își pierd încrederea în Guvern”, spun surse din partid. Criticilele șefului PNL reprezintă un nou atac între partenerii de guvernare. 

„Florin Cîțu a transmis în partid că este îngrijorat de faptul că Ministerul de Finanțe se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern. Iar o pierdere a încrederii agențiilor de rating înseamnă o explozie a dobânzilor”, spun surse din PNL.

Totodată, Cîțu susține că „există riscul ca românii să-si piardă casele, după ce am reușit să ii salvăm în pandemie prin măsurile luate dar sunt loviți acum”.

Fostul premier atrage atenția că va fi nevoie de o rectificare bugetară înainte de luna august pentru că ministerele nu vor avea suficienți bani. „Este foarte important ca Guvernul să realizeze că este vital ca investitorii sa nu își piardă încrederea”, ar mai fi spus președintele PNL.

Atacul lui Cîțu la adresa ministrului PSD al Finanțelor este doar ultima critică adusă partenerilor de guvernare. Între PSD și PNL sunt tensiuni puternice din cauza crizei facturilor, în care PSD dă vina pe minsitrul Energiei pe care l-ar vrea remaniat, iar PNL dă vina pe conducerea PSD a ANRE, pe care liberalii ar vrea să o înlocuiască.

De asemenea, după declarațiile lui Rareș Bogdan despre funcționarea Coaliției, președintele PSD Marcel Ciolacu a cerut de urgență o ședință.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide