TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Clădirea Guvernului a fost iluminată în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate

Clădirea Guvernului a fost iluminată, joi seara, în culorile drapelului Ucrainei în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni.

“Solidari cu #Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean și condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați. În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Executivului.

România condamnă cu fermitate atacul armatei ruse, care a făcut deja nenumărate victime, și pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați, a mai transmis, joi, premierul Nicolae Ciucă, de la Palatul Victoria.

“Suntem în permanent dialog cu aliații noștri din NATO și cu partenerii europeni. Susținem oprirea imediată a agresiunii militare care să dea șansă reluării eforturilor diplomatice”, a mai spus Ciucă.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide