TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Misiune de salvare contracronometru la Suceava. Un șofer s-a răsturnat cu camionul în albia unui pârâu, în timp ce se deplasa pe DN 17, pe raza localității Valea Putnei. Autoritățile au reușit să-l salveze la timp pe bărbat din fiarele contorsionate ale cabinei, acesta fiind transportat ulterior la spital.

Camionul condus de bărbat a ieșit, în această dimineață, în afara părții carosabile a DN17, pe raza localității Valea Putnei. Șoferul a rămas încarcerat în cabină, însă era conștient și cooperant la sosirea autorităților.

Misiunea de salvare s-a desfășurat contracronometru, deoarece bărbatul avea picioarele prinse între fiarele contorsionate ale cabinei, a transmis ISU Suceava. Totodată, camionul fiind răsturnat în albia unui pârâu, apa a inundat cabina și a existat pericolul ca șoferul să intre în șoc hipotermic.

La fața locului au intervenit pompierii militari

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și cu sprijinul a două ambulanțe SAJ. Victima a fost extrasă la timp și predată ulterior cadrelor medicale.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Angela Bertea.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide