TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Polițiștii rutieri din Vaslui au intervenit, sâmbătă, după ce o maşină s-a răsturnat pe DE581. Autoritățile au transmis că în autoturism se aflau trei adulți și trei copii. Din fericire, aceștia nu au fost răniți.

Polițiștii rutieri din Vaslui au intervenit, sâmbătă, după ce o maşină în care se aflau trei adulţi şi trei copii, s-a răsturnat pe DE581. Autoturismul se deplasa în județul Iași, unde femeia trebuia să meargă cu unul dintre copii, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, din Murgeni, are trei copii, unul de 3 ani, altul 1 an si 6 luni si un bebeluș de 4 luni. Aceasta mergea cu băiatul de 1 an si 6 luni la spital.

IPJ Vaslui a fost sesizat, prin apel 112, despre un eveniment rutier cu un autoturism răsturnat în şanţ, produs pe DE581, la intrarea în satul Sălcioara, comuna Banca. Nu au fost înregistrate victime. În autoturism se aflau şoferul şi un pasager bărbat, iar pe bancheta din spate o mamă de 24 de ani, din Murgeni, cu trei copii, de de 3 ani, 1 an şi 6 luni şi un bebeluş de 4 luni. Mergeau pe direcţia Murgeni – Iaşi, la spital cu copilul de 1 an şi 6 luni”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide