BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Emil Boc, propunere îndrăzneață în Consiliul Municipiilor și Regiunilor Europene

Primarul Emil Boc a avut o intervenție în Consiliul Municipiilor și Regiunilor Europene și a susținut un lucru care promovează Europa.

”Am susținut această propunere în cadrul dezbaterii de azi și în cadrul Conferinței despre viitorul Europei care se desfășoară în această perioadă. Steagul Uniunii Europene alături de steagul Național pe echipamentele sportivilor în competițiile internaționale. De ce? Apreciez că o asemenea inițiativă ar putea contribui la întărirea identității europene și la promovarea modului de viață european (”the european way of life”).

Diversitatea națională, identitatea europeană și valorile democratice comune reprezintă avantaje unice ale Uniunii Europene. Europa este „un concert al națiunilor” în care specificul național este fundamental și trebuie să fie consolidat. Dimensiunea națională nu este și nu trebuie să fie în opoziție cu dimensiunea europeană. Sunt concomitent transilvănean, român și european”, a spus primarul Emil Boc.

Acest lucru ar însemna că la orice meci internațional steagul Uniunii Europene ar fi vizibil și ar fi promovat, alături de ceea ce reprezintă acesta.

Sursa stiridecluj.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide