TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un tânăr de 27 de ani a fost arestat, după ce a intrat prin efracţie în locuinţa unei femei de 96 de ani, a agresat-o şi i-a furat trei tablouri, au informat duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, relatează Agerpres.

„La data de 3 februarie a.c., un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al uşii de acces, într-o locuinţă situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu. În interiorul locuinţei, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras trei tablouri poziţionate pe un perete”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Cluj.

Tânărul a fost prins şi arestat preventiv pentru tâlhărie.

„În baza investigaţiilor derulate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi continuate în cadrul unei acţiuni alături de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie, la data de 2 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat instanţei, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Până în prezent a fost recuperat unul dintre tablouri”, se mai menţionează în comunicatul IPJ Cluj.

sursa: g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide