BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

COD GALBEN DE NINSOARE ÎN NORDUL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Administrația Națională de Meteorologie a emis o INFORMARE METEOROLOGICĂ valabilă în intervalul: 06 decembrie, ora 22 – 08 decembrie, ora 18, care vizează și județul Dâmbovița, pentru precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului și polei.
În intervalul menționat aria precipitațiilor va cuprinde toate regiunile și se vor acumula cantități ce vor depăși 15…20 l/mp și pe arii restrânse, în special în jumătatea de sud-est, 30…40 l/mp.
În zonele de deal și de munte și local în centrul, nordul și nord-estul țării vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și lapoviță, iar în regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile.
Începând din a doua parte a zilei de marți (07 decembrie) vântul se va intensifica în est, sud-est, în extremitatea de sud-vest și temporar în zona montană înaltă, în general cu viteze de 45…55 km/h.
Notă: Din dimineața zilei de miercuri (08 decembrie) aria precipitațiilor se va restrânge spre regiunile estice și sud-estice.
De asemenea, a fost emis și un mesaj de ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ 🟨 COD GALBEN valabil în intervalul: 07 decembrie, ora 06 – 08 decembrie, ora 18, care vizează nordul județului Dâmbovița, pentru ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului.
În intervalul menționat, în zonele de munte vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare. Se va depune strat de zăpadă pe alocuri consistent, îndeosebi în zona montană și submontană. În zona montană înaltă vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea.
În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide