TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La scurt timp după numirea în funcție, la sfârșitul lunii noiembrie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vizitat în noua sa calitate mai multe locuri de interes din Timișoara și din apropiere.

Printre acestea, Gara de Nord și șantierul viitorului Pasaj Solventul, lucru care se pare că l-a deranjat pe viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău.

Câteva zile mai târziu, acesta a transmis companiei care se ocupă de lucrare, Spic Internazionale SRL, o adresă prin care cere lămuriri.

„În urma vizitei domnului Ministru al Transporturilor Sprin Grindeanu, în Timișoara, pe amplasamentul investiției Pasaj inferior Solventul, vă solicităm să ne transmiteți următoarele:

1. Cine a organizat vizita pe șantier ?

2. De ce nu a fost informat beneficiarul cu privire la această vizită?

3. Care a fost scopul acestei vizite”, scrie în adresa trimisă de Lațcău, în 2 decembrie, companiei care se ocupă de șantier.

Ruben Lațcău și Sorin Grindeanu s-au „duelat” de la distanță, în timpul vizitei de acum două săptămâni, și pe tema atestării noilor tramvaie care vor circula în curând prin Timișoara.

Sursa pressalert.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide