BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Noul nume nu a fost ales la întâmplare, ci are legătură cu noțiunea de metavers, mai ales că acesta este direcția către care intenționează să se îndrepte fondatorul rețelei de socializare.

Acestă schimbare vine într-un moment în care compania este prinsă într-o adevărată controversă legată de documentele divulgate de fosta angajată, Frances Haugen, care acuză că Facebook „pune profiturile înaintea oamenilor”.

Anunțul, despre noul nume a fost făcut la conferința de realitate augmentată și virtuală, Facebook Connect. Cel mai nou obiectiv al companiei este acela de a se extinde dincolo de aplicațiile de social media, prin metavers. Termenul se poate referi la spații digitale, care devin mai realiste prin utilizarea realității virtuale sau a realității augmentate.

 

Nu este pentru prima dată când Zuckerberg a sugerat că metaversul va fi viitorul companiei, el a adus în discuție noțiunea de metavers încă din iulie.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide