TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Comuna Mănești se bucură, de astăzi, de o sală de sport nouă!

            În comuna Mănești, județul Dâmbovița, a fost construită o sală de sport școlară, la standarde europene, cu o capacitate de 102 locuri. Investiția, în valoare de 2.754.848,96 lei, a fost inaugurată astăzi, 16 iulie 2021.

            La deschidere, au participat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Ioan Vulpescu, consilieri județeni, primarii comunelor Șotânga, Voinești, Raciu, Lucieni, reprezentanții administrației publice loale din comuna Mănești, localnici, dar și o parte din viitorii beneficiari – copii și adolescenți din zonă.

            Proiectul a fost finanțat de Compania Națională de Investiții și a prevăzut realizarea unei săli de sport cu o suprafață construită de 1.030 mp, suprafața destinată activităților sportive fiind de 751,7 mp.

            Sala este echipată pentru practicarea mai multor sporturi: tenis, volei, baschet și handbal. Proiectul a inclus și realizarea a patru vestiare pentru sportivi (2 – pentru fete, 2 – pentru băieți), a unui vestiar pentru antrenori și a unui cabinet medical de prim ajutor.

             Președintele Corneliu Ștefan: „Asistăm astăzi la un moment deosebit pentru comuna Mănești, și anume inaugurarea sălii de sport școlare, care este de referință nu numai pentru comuna Mănești, ci și pentru toată Valea Dâmboviței. De astăzi, în comuna Mănești, copiii și nu numai ei au un loc în care să vină și să-și desfășoare activitatea sportivă. Aș vrea să îl felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce a făcut, felicit consiliul local! Lucrurile bune vor continua în comuna Mănești.”

            Existența unei săli de sport în comună va crea premisele promovării sportului și organizării de competiții benefice pentru copii, în condiţii de siguranţă, igienă şi confort.

   


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide