TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Comunicat de Presă

“În perioada 31 mai-1 iunie 2021 se desfășoară Maratonul vaccinării, dedicat persoanelor cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, specific elevilor. Deși se poate spune că există limite de vârstă, imunizarea și conștiința civică a dâmbovițenilor nu respectă aceste bariere, astfel venind cu mic, cu mare să-și administreze prima doză de vaccin Pfizer BionTech .

În prima zi a maratonului, încă din primele minute au apărut doritori de a se vaccina, primul fiind un elev de 18 ani ce s-a prezentat fix la momentul deschiderii centrului, maratonul desfășurându-se la Biblioteca Județeană Dâmbovița „Ion Heliade Rădulescu”.

Mulți elevi din județ s-au arătat dornici de a-și administra serul , 12 elevi prezentându-se în primele 3 ore, în total 22 de persoane primind prima doză de vaccin la fața locului. De asemenea, s-au redirecționat mai mulți părinți doritori de alte seruri precum Moderna și Johnson & Johnson către alte centre din Municipiul Târgoviște.

Nicio persoană vaccinată astăzi nu a prezentat efecte adverse, ba mai mult , au ieșit zâmbind pe sub masca de protecție deoarece au scăpat de o grijă. Reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița, prezenți la maraton
drept voluntari, au adunat opiniile minorilor proaspăt vaccinați.

„Tatăl meu este vaccinat, și am vrut și eu” declară Arnăutu Theodor , elev la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște. „Am simțit că asta trebuie făcut.”

„Când am văzut că se vaccinează la liber, am profitat de șansa ce mi-a fost oferită” declară Andreea Radu, elevă la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște. „O fac pentru mine și pentru cei din jurul meu.” Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița îi îndeamnă pe toți doritorii de peste 16 ani să-și administreze serul , atât pentru a salva viețile celor vulnerabili din jur, cât și pentru a extermina virusul ce ne pune restricții la viața de zi cu zi de mai bine de un an.

Declară : Bogdan Isbășescu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița; Teodora Tomescu ,vicepreședintele Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița.”


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide