BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Celine Dion trebuia să susțină un concert de excepție la Arena Națională pe data de 29 iulie 2020. Din cauza pandemiei, acesta a fost amânat pentru vara aceasta, doar că situația actuală nu permite încă organizarea unor astfel de evenimente, așa că organizatorii au decis să amâne totul până pe data de 11 iunie 2023.

De asemenea, vedeta a ținut să îi încurajeze pe fanii săi, spunându-le că este sigură că această perioadă neplăcută se va termina în curând. Fanii nu au rămas indiferenți la mesajul transmis de către aceasta și i-au trimis o mulțime de mesaje care mai de care mai interesante femeii.

 

Ce are de spus Celine Dion despre situația actuală?

Cu părere de rău, artista a declarat pe conturile sale de socializare că mai multe concerte care ar fi trebui să aibă loc în Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, Bucuresti, Carhaix, Lucca si Nyon vor avea loc în perioada mai – iulie 2023.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide