TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți, sesiunea 2021

Vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10.00, se va derula proba scrisă din cadrul  concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea 2021.

La proba scrisă participă candidații a căror înscriere a fost validată de membrii comisiei de organizare cu atribuții în verificarea dosarelor de înscriere.

În județul Dâmbovița sunt 256 de candidați, iar numărul posturilor de directori și directori adjuncți scoase la concurs este de 217.

Accesul candidaților în săli va fi permis în intervalul orar 9.00-9.30. În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

La toate activităţile din cadrul concursului pentru funcţiile de director şi de director adjunct, inclusiv la evaluare, sunt invitaţi să participe în calitate de observatori reprezentanți ai organizațiilor sindicale, asociaţiilor de părinţi, elevilor, agenților economici parteneri.

În contextul stării de alertă, candidații ale caror dosare de inscriere au fost validate, aflați în carantină sau izolare la data de 15 octombrie 2021, pot susține proba scrisă la data de 28 octombrie 2021, cu condiția prezentării unui buletin de analize care atestă rezultatul pozitiv al analizei RT-PCR sau a unui raport medical sau a unei decizii de carantinare eliberate de DSP, care atestă plasarea în izolare/carantină pentru o perioadă care include data de 15 octombrie 2021.

 

Informațiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul inspectoratului școlar

http://www.isj-db.ro/concurs-directori

 

Inspector școlar general,

Prof. Cătălina HOMEGHIU


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide