TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Constanța. Femeie lovită de o mașină condusă de un tânăr de 18 ani

O femeie de 43 de ani a fost grav rănită, miercuri la amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Evenimentul s-a produs pe o stradă din municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța,  în jurul orei 14:25, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța.

La fața locului, conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani, și un pieton.

Conform sursei citate, în urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, o femeie de 43 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide