TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Trei ciobani au fost amendaţi de poliţişti cu 10.000 de lei după ce au intrat cu oile pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă. Animalele au fost coborâte după pod şi nu s-au înregistrat alte evenimente. Poliţiştii au precizat că situaţia nu a fost semnalată la 112, transmite News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 s-au sesizat, vineri, cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, în zona podului Cernavodă, pe prima bandă, a pătruns o turmă de ovine, însoţită de ciobani.

Sursa citată a menţionat că cei trei ciobani, cu vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani, au fost amendaţi în total cu 10.005 de lei. Fiecare a primit câte o sancţiune de 3.335 de lei fiecare pentru că au circulat ca pietoni pe autostradă, dar şi pentru că au condus o turmă de animale pe autostradă.

sursa: g4media.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide