TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Continuă valul de anchete după ce cinci oameni, printre care şi o fetiţă de 3 ani, au fost răniţi în explozia din Maramureş. Inspectoratul Teritorial de Muncă din Capitală face controale în satul Botiza, unde rulota fast-food era instalată de doar două săptămâni. Cert este că mai multe nereguli au ieşit la suprafaţă.

În urma controlului efectuat până acum, s-a stabilit că fast-foodul respectiv nu avea niciun fel de autorizație emisă de Direcția Saniar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. În plus, deși afacerea funcționa de mai bine de două săptămâni, proprietarii nici nu au început demersurile pentru obținerea unei astfel de autorizații.

Fast-foodul nu avea autorizația emisă de DSVSA

De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă a trimis joi, 26 ianuarie, în Județul Maramureș un inspector de la București, care va verifica dacă au fost respectate toate aspectele ce țin de securitatea în muncă, dar se va cere o expertiză, pentru a afla dacă butelia respectiv a fost instalată corespunzător și dacă uletrior a fost și manipulată corespunzător.

Între timp, cele două victime transferate cu avionul la București, miercuri seară, 25 ianuarie, au fost operate și sunt în stare stabilă. În starea cea mai gravă se află însă proprietara fast-foodului, care a suferit arsuri și la nivelul căilor respiratorii.

Controalele autorităților s-au desfășurat nu doar în Județul Maramureș, acolo unde a avut loc explozia, ci și Iași. Ce au descoperit inspectorii, aflați în materialul video de mai jos.

sursa: observatornews.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide