BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Copiii pandemiei. Numărul naşterilor din luna martie a crescut cu 15% în România / Creșteri semnificative în mai multe țări din UE

Numărul naşterilor din luna martie a crescut în mai multe state europene. Cifrele devenite între timp negative s-au stabilizat din nou mai ales în ţări lovite de pandemie cum ar fi Spania sau Belgia.

Conform datelor statistice din ţările respective, în România s-a înregistrat o creştere de 15%, în Estonia şi Lituania de 13%, în Olanda, Finlanda şi Ungaria de 19%, transmite agenția DPA, citată de Rador.

Se pare că în martie s-ar observa o legătură între ameliorarea primului val de coronavirus şi numărul deosebit de mare al naşterilor.

În martie 2021 Germania a înregistrat într-o singură lună aproape 66.000 de nou-născuţi, deci au fost la fel de multe naşteri cum nu s-au mai înregistrat în martie de 20 de ani.

Oficiul statistic din Wiesbaden consideră că ar exista o legătură temporală dintre slăbirea primului val corona şi măsurile de relaxare de la începutul lunii mai din anul trecut.

Încă din februarie s-a observat o creştere cu 6 procente faţă de luna anterioară. În martie procentul devenise de 10% cu peste 65.000 de naşteri.

Sursa: g4media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide