TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Copil de 13 ani înjunghiat cu un briceag de un alt minor, în Sectorul 4 al Capitalei

Un copil de 13 ani a fost înjunghiat cu un briceag pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, într-un conflict izbucnit într-un grup de copii, agresorul fiind tot un minor, în vârstă de 14 ani.

Victima și agresorul se aflau, miercuri seara, pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, când au început să se ia la ceartă.

La un moment dat, agresorul, în vârstă de 14 ani, a scos un briceag și l-a înjunghiat pe copilul de 13 ani.

Copilul de 13 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificate toate persoanele participante, iar audierile au fost efectuate în prezența reprezentanților DGASPC Sector 4, potrivit Agerpres.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide