TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un copil de aproape 2 ani a rămas blocat în casă, după ce mama sa a coborât în faţa blocului pentru a prelua un colet. Micuţul a împins uşa metalică prevăzută cu sistem de autoblocare, lăsându-şi mama pe dinafară. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a deschide ușa.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale şi echipe specializate pentru a pătrunde în apartament, după ce băieţelul de aproape 2 ani a rămas blocat în locuinţă.

„Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, dar nu pot amplasa autoscara mecanică din cauza autoturismelor parcate la întâmplare. Pompierii încearcă să pătrundă în locuință prin escaladare cu ajutorul scării culisante”, informează ISU Vaslui.

Copilul ar fi rămas blocat în locuinţă, după ce mama sa ar fi coborât până în faţa blocului pentru a prelua un colet. Când s-a întors a observat că cel mic împinsese uşa metalică prevăzută cu sistem de autoblocare, aceasta neputând fi deblocată decât pe interior. Astfel, mama panicată a sunat la 112 şi a cerut nevoie de ajutor. Un echipaj al pompierilor din Bârlad a invervenit şi a salvat copilul. Cel mic se află acum în afara oricărui pericol.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide