TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Copilul în vârstă de 2 ani și jumătate, care a fost dus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, după ce a fost bătut de părinţi, a încetat din viață, a anunțat managerul Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria” din Iaşi, Alina Belu.

„Pacientul în vârstă de 2 ani, transferat la noi din Neamţ, cu politraumatism, suspectat de a fi fost lovit de aparţinători din cadrul familiei, în cursul dimineţii de astăzi s-a constatat decesul, el fiind deja declarat din punct de vedere clinic în moarte cerebrală.” – a declarat Alina Belu.

Potrivit acestia, politraumatis și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracerebrală a fost diagnosticul de transfer de la Neurochirurgie, pacientul fiind intubat, ventilat mecanic, cu prognostic rezervat

În urmă cu o săptămână, băiețelul intrase în moarte cerebrală.

Copilașul era internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași.

Reamintim că incidentul a avut loc luni, 31 ianuarie, în comuna Urecheni.

Potrivit surselor noastre, o femeie în vârstă de 20 de ani și concubinul ei în vârstă de 17 ani locuiau în casa tânărului din comuna Urecheni.

Se pare că cei doi l-ar fi bătut pe copilul femeii, în vârstă de 2 ani și jumătate, după care, văzând că starea micuțului era gravă, au sunat la „112”, solicitând ambulanța.

Echipajele de pe ambulanță l-au preluat pentru a-l transporta la spital și au anunțat organele de cercetare penală care au constatat că viața copilului a fost pusă în pericol.

Cei doi tineri au fost reținuți, iar marți, 1 februarie, au fost arestați preventiv pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

„… admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ având ca obiect luarea măsurii arestării preventive. Dispune arestarea preventivă a inculpatei O. L. E., cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv.” – notează decizia instanței

Sursa stiri-neamt.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide