TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Corina Sterea este consultant de afaceri, antreprenor, în timpul pandemiei a condus o afacere în industria frumuseții, iar acum dezvoltă „Eu sunt Ana”, o rețea dedicată doamnelor implicate în business, consultanță sau antreprenoriat din România.

Ce este ”Eu sunt Ana” și cine este Ana?

Corina Sterea: Ana este oricare dintre noi. Ana este ambițioasă, nonconformistă și autentică. Altfel spus, Ana este un acronim, iar proiectul a pornit o dată cu munca mea de antreprenoare. Am descoperit astfel multe povești despre tot felul de provocări pe care femeile le au și a venit natural ideea că este important să fac ceva ca aceste povești și provocări să fie exploatate.

Mie îmi place să aduc în față modele feminine, modele care să inspire, care să povestească despre lecțiile lor învățate, despre poveștile lor de succes sau despre provocările lor.

Pe tine cine te inspiră? Tu de unde ți-ai luat modelele?

Corina Sterea: Eu am cunoscut foarte multe comunități de networking, am descoperit femei care m-au inspirat, femei de business, vedete sau doamne care apreciază viașța discretă. Ce-am descoperit este că mă simt inspirată de femeile autentice, care realizează lucruri ce merită apreciate, care creează lucruri de valoare. Iar ce fac acum este să pun în valoare doamnele dintre cele pe care le-am cunoscut eu și să aduc în fața oamenilor ceea ce am văzut și eu și m-a inspirat.

 

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide