TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Craiova, împușcături in parcarea unui bloc

Împușcături în parcarea unui bloc din Craiova. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost împușcat în brațe de către o persoană cu fața acoperită.

Polițiștii din Craiova au fost sesizați, în noaptea de joi spre vineri, de către reprezentanții unui spital din Craiova, că acolo a ajuns un bărbat de 43 ani, din Craiova. Acesta avea două plăgi împuşcate în brațul stâng.

Acesta le-a spus anchetatorilor că era în parcarea unui bloc din Craiova când a observat o mașină din care a coborât o persoană cu fața acoperită, dar pe care a recunoscut-o ca fiind un tânăr de 29 de ani din localitate. Tânărul a tras spre el mai multe focuri de armă, după care a plecat.

Tânărul indicat de victimă a fost găsit în Craiova și dus la poliție, fapta fiind încadrată la tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Locuința acestuia a fost percheziționată și au fost găsite „bunuri în vederea continuării cercetărilor”.

După administrarea probatoriului vor fi luate măsuri. MEDIAFAX

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide