TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Crezi că ai un PC puternic? Înseamnă că nu ai încercat Unreal Engine 5!

Fiecare utilizator înțelege ceva diferit când aude termenul de „PC puternic” și de multe ori își creează o impresie greșită. Dar există și nebuni că mine, care mănâncă 3080-uri pe pâine ca parte a locului de muncă și al căror scop este să streseze la maxim hardware-ul care le pică în brațe. Și ce mod mai bun de a pune la treaba un PC puternic, dacă nu cu Unreal Engine 5? Cel mai nou motor grafic dezvoltat de Epic Games este starul unui tech demo numit The Market of Light.

Demo-ul a fost creat de studioul japonez historia Inc. și a fost publicat pe Steam drept un titlu gratuit. Și așa cum era de așteptat, demo-ul este scurt, putând fi completat în 15-30 de minute. Dar nu durata este importantă aici, ci modul în care pune în valoarea caracteristicile lui Unreal Engine 5 precum obiecte randate la calitate mare, schimbări dinamice ale iluminării și multe altele.

The Market of Light Unreal Engine 5

Ce PC îți trebuie pentru a rula jocuri create în Unreal Engine 5?

Cerințele minime pentru a rula The Market of Light sunt destul de mari comparativ cu majoritatea jocurilor AAA lansate în ultima vreme și vei avea nevoie de un procesor quad-core la 3.2GHz, 8GB de memorie RAM, o placă video NVIDIA GeForce GTX 1070 sau mai puternică și 25GB de spațiu de stocare. În practică, aceste specificații îți vor oferi probabil vreo 25-30FPS la rezoluție FullHD.

Am descărcat rapid demo-ul pentru a vedea cum se comportă pe sistemul meu, iar Unreal Engine 5 și tehnologiile introduse de acesta au reușit să-mi lovească puternic configurația cu Ryzen 7 5800X și RTX 3080, astfel am văzut o medie de 68FPS la rezoluție 1440p. Asta în condițiile în care rulez aproape orice lansare nouă la detalii Ultra cu peste 60FPS. Asta ne arată cât de capabil este noul motor grafic și abia aștept să văd ce jocuri vor apărea cu ajutorul acestuia.

Sursa zona it


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide