TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cristiano Ronaldo a ales unde va juca sezonul viitor! ”Salariul monstruos” și ”avantajele fiscale”, factorii decisivi!

Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport atacantul portughez a luat decizia de a continua la Juventus și din vară, cel puțin până la finalul stagiunii următoare, când, de altfel, contractul cu deja fosta campioană a Italiei va expira.

Cristiano Ronaldo a ales unde va juca sezonul viitor

În decizia luată au contat, anunță sursa citată, ”salariul monstruos” pe care îl încasează de la Juventus, dar și ”avantajele fiscale” de care se bucură în Italia, țară cu tratament preferențial, în ceea ce privește taxele, pentru cei cu salarii mari.

Cristiano Ronaldo încasează 31.000.000 de euro net pe sezon la Juventus, salariu care cu greu va fi acceptat de un alt club acum, când încasărilor tuturor echipelor au scăzut radical, din cauza absenței suporterilor, situație ce persistă de mai bine de un an.

Cât despre taxe, acestea au avut un rol important și în 2018, când Cristiano Ronaldo a lăsat Real Madrid pentru Juventus, Italia fiind una dintre cele mai permisive țări cu sportivii cu încasări mari, spre deosebire de Spania, aflată la extrema opusă.

Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid? Le poți vedea pe toate în Digi Online, duminică de la 19:30!

Decizia pe care ar fi luat-o Cristiano Ronaldo vine la scurt timp de la un anunț surprinzător al mamei fotbalistului, cea care transmitea că urmează să se întâlnească cu al său fiu pentru a-l convinge să vină la Sporting, noua campioană a Portugaliei.

Mâine voi merge la Torino şi voi vorbi cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea“, a declarat Dolores Aveiro

Sursa: digisport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide