TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Georgina Rodriguez a dorit să îl impresioneze pe Cristiano Ronaldo, astfel că i-a cumpărat partenerului ei o mașină nouă, un Cadillac Escalade, estimat la aproximativ 180.000 de euro.

Vedeta de la Manchester United i-a mulțumit partenerei sale cu un sărut și s-a grăbit să testeze noua sa mașină, însoțit de trei dintre copiii cuplului.

Georgina a înregistrat momentul în care i-a dăruit noua mașină lui Cristiano Ronaldo și a împărtășit filmarea cu urmăritorii săi de pe Instagram.

La mulți ani pentru cei 37 de ani, iubirea vieții mele. Te iubim până la infinit. Cel mai bun tată și cel mai bun partener pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ești un luptător. Meriți tot binele de care ai parte. Ești perfect, inspirația noastră”, este mesajul care însoțește videoclipul Georginei.

Cristiano Ronaldo a împlinit 37 de ani

Georgina Rodriguez i-a dat lui Cristiano un tort uriaș, inscripționat cu prescurtarea CR7. Ronaldo și Georgina s-au pozat cu tortul uriaș și portughezul a postat imaginea pe Instagram, alături de următorul mesaj:

“Viața este un roller coaster. Muncești din greu, trăiești la o viteză mare, marchezi, toată lumea are așțeptări de la tine… dar în final totul se rezumă la familie, onestitate și prietenie.

Aceste elemente contează cel mai mult. Mulțumesc pentru mesajele primite! Am ajuns la 37 și voi continua să număr”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

 

sursa: digisport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide