TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Critici la adresa lui David Popovici. Experții au descoperit secunda pe care o poate câștiga înotătorul român

David Popovici a fost analizat de Alexander Popov, unul dintre cei mai mari înotători din istorie. Iar multiplul campion olimpic, mondial și european i-a dat o veste excelentă românului, dar și fanilor acestuia. Ea este legată de faptul că sportivul de doar 17 ani are toate șansele să devină chiar și mai bun decât este în prezent.

David Popovici are toate premisele pentru a bate în continuare recorduri mondiale pe bandă rulantă

Popov a explicat că Popovici își poate îmbunătăți semnificativ timpul în proba de 100 de metri liber, unde deține deja recordul mondial. Iar acest lucru se poate face relativ simplu, prin controlul respirației în primul bazin al cursei.

Mi se pare că David înoată în genul cel mai confortabil pentru el. Respiră de multe ori, e ok, nu am nimic împotriva acestui lucru. Ar putea fi însă o oportunitate importantă de a trece la nivelul următor.

Ținând însă cont de faptul că trebuie să îmbunătățească, atunci i-aș sugera să încerce cumva să respire doar de două-trei maxim patru ori în primii 50 de metri (n.r. face referire la cursa de 100m liber).

Iar de la acest punct să accelereze puternic, s-ar putea ca această variantă să-l ajute să fie mult mai puțin obosit, ceea ce firește ar însemna obținerea unor timpi mai buni”, a spus fostul înotător rus, ajuns la vârsta de 50 de ani, în cadrul unui podcast dedicat iubitorilor de natație.

Sursa: playsport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide