TRENDING
  • 11:47 » Masca nu e o soluție contra prafului saharian. Beatrice Mahler explică ce poți face ca să te protejezi, mai ales dacă ai astm
  • 11:42 » Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. “E o porcărie, totul a fost consimțit”
  • 11:38 » Două românce primesc 100.000 de euro despăgubiri după ce sora lor a murit în Italia
  • 11:35 » Praful saharian sufocă România. Imagini cu străzi și mașini acoperite de un strat de nisip fin
  • 11:32 » Flagrant la Spitalul Județean Giurgiu: Un medic ginecolog a fost prins în timp ce primea mită pentru o cezariană
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Criza paturilor la Terapie Intensivă: Două persoane au murit la Craiova în timp ce așteptau un loc la ATI COVID

Două persoane au murit noaptea trecută la Craiova în timp ce așteptau eliberarea unui loc în secția ATI COVID a Spitalului Județean. În spitalele din România erau libere luni doar 24 de paturi la la Terapie Intensivă pentru persoanele infectate cu SARS-CoV-2.

Printre victime este și un deținut de la Penitenciarul Craiova. Acesta a ajuns la spital joi, având simptome COVID. Starea i s-a agravat, dar cadrele medicale nu au reușit să-i găsească un loc la ATI COVID.

Celălalt pacient care a murit duminică este o persoană în vârstă.

De asemenea, patru persoane au fost transferate la alte spitale. În total, 30 de persoane se aflau duminică noaptea la spitalul craiovean în așteptarea unui loc la ATI COVID.

Luni, în izolatorul spitalului mai sunt 24 de persoane care așteaptă eliberarea unui pat la ATI. 13 dintre acestea au foi de internare, dar nu există locuri. În secția ATI COVID sunt 20 de pacienți internați.

Doar 24 de paturi libere la ATI COVID în spitalele din România

În spitalele din România erau libere luni doar 24 de paturi la ATI COVID. Conform ultimelor date transmise de către autorități, în Capitală, în Iași sau Cluj nu mai este disponibil niciun loc la terapie intensivă pentru pacienții cu COVID-19.

Situația paturilor ATI COVID libere, altele decât cele rezervate persoanelor cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2:
-Argeș -1
-Bacău -1
-Brăila – 1
-Brașov – 1
-Constanta – 8
-Dolj – 4
-Mureș – 1
-Timiș – 2
-Vrancea -5

Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide