BREAKING NEWS
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
  • 18:00 » Când vin temperaturile de peste 30 de grade? Prognoza meteo pentru două săptămâni
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Șaten miere cu reflexii blonde

Jennifer Lopez are exact această culoare de păr de aceea pare a fi foarte tânără și nu arată nici măcar cu o zi mai mult de 30 de ani (are 52 de ani).

Amestecul de tonuri de șaten, miere și blond nu face decât să adauge dimensiune părului, în timp ce pare fără efort, doar că este nevoie frecvent de retușuri.

Cold Brew Ombré

Această nuanță pe care o are Kim Kardashian va fi perfectă pentru oricine are părul lung. Începe cu un șaten cu aspect natural la rădăcini, înainte de a se transforma treptat în cascadă într-un moka rece și un șaten cenușiu deschis. Are acea vibrație cool, californiană, făcând pe oricine o poartă să arate ca și cum ar fi mereu proaspăt ieșită dintr-o vacanță de o lună la plajă.

Roșcat închis

O vopsire cu un reflex subtil de roșcat adaugă o notă de dramatism șuvițelor închise la culoare, fără a fi prea evident. Este vibrantă doar în lumina directă a soarelui și este cu siguranță mai puțin probabil să devină arămie chiar și cu o îngrijire minimă. Poți să ceri niște reflexii și șuvițe pentru un efect mai natural!

Castaniu cu reflexii de blond

Castanul sau un șaten închis este o altă nuanță măgulitoare și cu aspect proaspăt pe care o poți lua în considerare. Îți va da un impuls discret culorii naturale a părului tău, fără decolorare.

 

Sursa: viva.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide