TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cafeaua este unul dintre cele mai bune produse existente în acest moment pe piață. De ea se leagă absolut orice și are un rol foarte important în societatea noastră. Cele mai interesante conversații se poartă adesea la o ceașcă aromată de cafea.

 

Poate vă întrebați cum trebuie să procedați dacă doriți ca cineva să vă citească în cafea. Lucrurile sunt simple și nu aveți nevoie decât de o farfurie, o ceașcă și o cafea bună. După ce ați consumat cafeaua din ceașcă, trebuie să o întoarceți cu gura în jos pe farfurie și să așteptați ca zațul rămas pe fund să curgă.

Trebuie să știți, însă, că toate culturile care se ocupă cu astfel de interpretări, au diferite simboluri pentru orice, așa că cel mai indicat ar fi să mergeți la cineva care chiar se pricepe.

 

Aceasta este o tehnologie tradițională apărută în Turcia și Orientul Mijlociu în urmă cu sute de ani. Țările europene au preluat această tactică de aflare a viitorului după ce turcii au reușit să ajungă în Europa și i-au învățat pe oameni câteva trucuri despre cum să citească în zațul de cafea, dar și cum să o prepare pentru a putea avea un gust cât mai bun.

Membrii tribului din Etiopia, Oromo, credeau că cafeaua este un cadou de la Dumnezeu, tocmai de aceea au inclus-o în ritualurile lor și în ceremoniile religioase.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide