BREAKING NEWS
  • 14:26 » Satul din România unde oamenii plătesc de 7 ori mai mult pentru apa folosită: „O plătesc, dar n-am consumat-o”
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum a ajuns bărbatul din Roman să-și înjunghie soția și doi bebeluși. Cheia anchetei poate fi un copil martor la tragedie

banda cu inscrisul „politia nu treceti” folosita la locul unei crime

Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și două fetițe gemene. Foto: captură Digi24

 

Bărbatul din Roman care și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene de trei luni nu a fost reclamat niciodată la poliție pentru violențe, a declarat la Digi24 Dan Antonescu, specialist criminalist, el explicând că ori nu a fost reclamat, ori nu a comis nicio agresiune. Potrivit lui Antonescu, anchetatorii vor putea afla ce s-a întâmplat de la soția care a scăpat cu viață, dar și de la un alt copil, de nouă ani, care a fost martor la tragedie.

 

Femeia și una din fetițele de trei luni au fost rănite și duse la spital.

Micuța a fost dusă la Spitalul din Iași, unde a fost operată. “Șocul traumatic a fost sever, riscurile cele mai mari sunt cele legate de funcționalitatea organelor interne care au fost lezate – ficatul, intestinul. A venit cu stomacul în afara cavității abdominale”, a declarat managerul spitalului de copii din Iași.

“Ancheta e tragică, macabră și poate fi clarificată rapid având în vedere că sunt doi martori care pot spune ce s-a întâmplat – soția și copilul de 9 ani.

Vor fi expertiza medico-legală în cazul fetiței omorâte, concluziile medico-legale privind leziunile cauzate celor două supraviețuitoare, expertize și apoi procesul poate începe”, potrivit expertului.

Sunt două cauze care pot duce la o astfel de tragedie: banii și gelozia, a spus Antonescu.

“Omul avea probleme cu magazinul de termopane pe care îl avea ca afacere. Este  posibil să fie vorba de gelozie. Îndreptându-și violența către copii înseamnă că era gelozie, a vrut să o facă să sufere omorându-i copiii.

A vrut să îi facă ei rău. Asta am întâlnit la foarte mulți autori de omor, care nu s-au îndreptat către persoana pe care o urau, ci către cei dragi acesteia, pentru a o face să sufere cat mai mult”, a explicat Dan Antonescu.

El a adăugat că bărbatul nu a fost reclamat niciodată la poliție: “Fie femeie a acceptat violențele din partea lui, fie nu au existat. Este clar că e o problemă de natură psihiatrică. Procurorul va dispune expertiza medico-legală psihiatrică, care va dura câteva zile”.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

X
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide